Ja duelet mes barazhisteve !

Hartini

Antarë i Respektuar
Njihen duelet mes barazhisteve ne zonen e Evropes qe do ndeshen per
kater vendet e mbetura per fazen finale te kupes se botes qe do zhvillohet ne Brazil vitin qe vjen .

France --- Ukrahin
Portugali - Suedi
Rumani - Greqi
Kroaci - Islande

Takimet do luhen me 15 dhe 19 te muajt te ardhshem , nentor .
 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Ja duelet mes barazhisteve !

Franca e ka të sigurt fitoren me Ukrainën .. :D
 
Top