Ja si do të jenë shtëpitë e së ardhmes

imotc1.jpg
Projekti i kompanisë holandeze “Heijmans ONE” sjell ide të reja për shtëpitë ndonëse të përkohshme, me qera të lirë dhe mjaft të qëndrueshme. Në to nuk mungon asgjë: Kuzhina, dhomat e gjumit, dhomë ndjenje, tarracë. Shtëpia e parafabrikuar me dru në kompaninë e ndërtimit holandeze Heijmans, është projektuar për të kënaqur fillimisht kërkesën në rritje të punëtorëve ose profesionistëve në Amsterdam, të cilët janë në kërkim të një apartamenti ose të një vendi për të marrë me qera. Pjesa më e madhe e qyteteve në Holandë ka në fakt çmimet më të larta të qerasë në Evropë dhe duket se diçka e tillë është arritur nëpërmjet këtij projekti. Një tjetër problem që duket se gjen zgjidhje është edhe rizhvillimi i zonave urbane të lëna në harresë. Por më e bukura e projektit “Heijmans ONE” është se ndonëse bëhet fjalë për një zgjidhje provizore, ndërtimi është i tillë që të jep idenë e një ndërtimi të përhershëm.
noa.al
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Titulli: Ja si do të jenë shtëpitë e së ardhmes

si shtepi me rrota kshu??? najs posi
 
Top