Ja vendet më të bukura në botë për të festuar Krishtlindjet

Për të kaluar Krishtlindje të magjishme, bota ka vende fantastike që njihen prej vitesh tashmë për traditat e veçanta që kanë kaluar ndër breza për festimet e Krishtlindjeve.

Sot në këtë artikull do ju tregojmë disa nga qytetet më të bukura në botë, për t’i vizituar gjatë festave.
Strassbourg
The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-8.jpg
Londer
The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-8.jpg
Salzburg
Salzburg-Austria-Christmas.jpg
Kopenhagen
The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-6.jpg
Prage
The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-5.jpg
Rejkjavik
The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-4.jpg
Rovaniemi
Rovamiemi-Finland-Christmas.jpg
Rome
The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-3.jpg
Nuremberg
Nuremberg-Germany-Christmas.jpg
Edinburg
7-7.jpg
Boston
6-11.jpg
Bruxelles
5-13.jpg
Quebeck
4-19.jpg
Tallin
3-22.jpg
New York
2-30.jpg
Dosja.al
 

Attachments

  • The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-7-1.jpg
    The-Best-Cities-in-the-World-to-Experience-Christmas-7-1.jpg
    203.5 KB · Shikime: 133
krishtelindjet jane festim i bukur vetem ne familje ndersa fundviti kudo ku ka miq e zhurme kur je rini flitet se kur ke ca vite mjafton nje ambient intim dhe me njerzit qedeshiron te ngresh goten e te besh urimin
 
Top