Jahjaga fton qytetarët të votojnë

Love

βeℓℓe â๓e
Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, pasi ka votuar në zgjedhjet lokale, ka ftuar të gjithë qytetarët e Kosovës që të dalin dhe të votojnë.

1jahjaga.jpg


“Këto zgjedhje janë test i pjekurisë sonë politike, janë test i demokracisë sonë të brendshme dhe janë dëshmi e një shteti gjithëpërfshirës, të cilin ne jemi duke e krijuar si Republikë e Kosovës”.
“Dita kur shprehet vullneti politik është një ditë kremte; është edhe përkujtimi më i mirë për sakrificën nëpër të cilën ka kaluar shoqëria”, ka thënë Jahjaga.
rtv21.tv
 
Top