Jeta në sytë e fëmijëve

NeVertiti

~Kohe & Stine~
1465030800foto.jpg


Pavarësisht kulturave nga vijnë, apo ku jetojnë, kanë apo jo lodra, fëmijët duan vetëm të argëtohet dhe për ta bërë këtë gjejnë mënyra nga më të ndryshmet.

Fotot e mëposhtme janë mahnitëse dhe do t’iu bëjnë të vlerësoni gjërat e thjeshta në jetë.

Galeria e fotove të mëposhtme e tregon më së miri se problemi i vetëm për fëmijët është mënyra se si ata të argëtohen dhe nëse e gjejnë një mënyrë, pavarësisht rrethanave, ata janë të lumtur.

/ Top Channel


1465031132_foto2.jpg


1465031140_foto3.jpg


1465031150_foto4.jpg


1465031161_foto5.jpg


1465031169_foto6.jpg


1465031181_foto7.jpg


1465031185_foto8.jpg


1465031191_foto9.jpg


1465031212_foto10.jpg


1465031233_foto11.jpg


1465031239_foto12.jpg


1465031246_foto13.jpg


1465031252_foto14.jpg


1465031271_foto15.jpg


1465031280_foto16.jpg


1465031299_foto17.jpg
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Titulli: Jeta në sytë e fëmijëve

1465031309_foto18.jpg


1465031316_foto19.jpg


1465031322_foto20.jpg


1465031341_foto21.jpg


1465031349_foto22.jpg


1465031355_foto23.jpg


1465031363_foto24.jpg


1465031370_foto25.jpg


1465031385_foto26.jpg


1465031393_foto27.jpg


1465031401_foto28.jpg


1465031410_foto29.jpg


1465031419_foto30.jpg


1465031426_foto31.jpg
 
Top