Ju lutem lexoni para se te hapni nje Kerkese per Aop!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

CAKMAKU

Anëtar i ri
Per te bere nje kerkese per aop ne lidhje me dhomat #shqiperia dhe #ndihme duhet te hapni nje teme ne kte nenforum ku duhet te paraqisni te dhenat baze per nje @Operator Emrin, moshen, vendin nga flisni dhe kohen mesatare qe shpenzoni ne Chat ...
Se fundmi te shkruani se e lexuat rregulloren per Aop dhe pajtoheni me te.

E rendesishme: Duhet te keni lexuar me vemendje dhe te pajtoheni me Rregullat per Aop. Perndryshe tema juaj do jete e pavlefshme dhe do te fshihet nga moderatoret.
 
Last edited by a moderator:
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top