Kaloritë nga fëmijëria na ndjekin pas

Erblinaa

Anëtar i ri
Kaloritë nga fëmijëria na ndjekin pas
Nëse keni problem me humbjen e kilogramëve të tepërt dhe pyeteni për arsyen, përgjigja mund të qëndrojë te kaloritë që keni konsumuar kur ishit fëmijë.
Një studim i ri e ka befasuar botën shkencore, pasi që ka bërë ndërlidhjen e drejtpërdrejtë të ushqimit kalorik në moshën e fëmijërisë dhe prirjes për t’u trashur në moshën madhore

Autorët e studimit supozojnë se ushqimi ndikon në gjenet të cilët kontrollojnë deponimin dhe shfrytëzimin e produkteve ushqyese që konsumojmë.

Si pasojë e kësaj, ushqimi të cilin e keni ngrënë në fëmijëri ka krijuar një shabllon të deponimit madje edhe të sasisë së vogël të ushqimit të cilin e konsumoni dhe në këtë mënyrë ndikon në peshën tuaj trupore dhe shëndetin në jetën e mëvonshme.telegrafi
 
Top