Kam mesuar se...

Baboon

FALEMINDERIT!
Që interneti ngadaltë redukton ndjeshëm mundësite për të thonë traplliqe, dhe gjithashtu forcon imunitetin ndaj trapllieve të të tjerëve. Të paktën deri sa gjen një vend ku ke trapllik falas lool

759bb4497d0b13c3f9d86d9b42ba82e8.jpg
 

DeliriumMind

Stay wild moon child.
Kam mesuar qe kam shum durim
?
Kshu ne siperfaqe
Rroft fv qe mund te cfry nervin lol
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Kam mesuar qe sado te mundohesh ti frysh prushit, po spati qofte e nje fije ashkle...nuk ndizet ai zjarr
Kshuqe merr i kanaçe uje e hidhja boll u lodhe!
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Shumë gjona por kom RAM te vogel edhe me duhet me i fshi se mbingarkohet sistemi lool
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Kam mesuar qe ose ti kontrollon sjelljen tende ose lejon ate te kontrolloj ty .
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Kam mësuar se sasia nuk është më e rëndësishme se cilësia kur vjen puna për miq të mirë!
Kam mësuar se nuk është e rëndesishme vetëm të të falin të tjerët, ndonjëherë duhet të mësojmë të falim vetveten!
 

ltea

Anëtar i ri
Kam mësuar se sasia nuk është më e rëndësishme se cilësia kur vjen puna për miq të mirë!
Kam mësuar se nuk është e rëndesishme vetëm të të falin të tjerët, ndonjëherë duhet të mësojmë të falim vetveten!
kjo ehte aftesi !!!
 
Top