Kaq krokodilë së bashku nuk ju kanë parë sytë

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Kaq krokodilë së bashku nuk ju kanë parë sytë


Krokodila-2.jpg


Më qindra krokodilë janë mbledhur së bashku për të bërë banja dielli në një pellg me ujë

Krokodila-3.jpg


Mbledhja e jashtëzakonshme u fiksua me kamera nga fotografi Lee Dalton në Parkun e Shtetit Myakka në Florida.

Krokodila-4.jpg


Zoti Dalton tha së në këtë zonë ka shumë krokodilë, por asnjëherë nuk janë mbledhur kaq shumë bashkë.

Krokodila-5.jpg


“Kur arrita tek pellgu me ujë, nuk arrija ta besoja atë që me shihnin sytë. Unë kisha barë vetëm krokodilë të vetëm ose në grupe të vegjël, 3-4 copë.

Krokodila-6.jpg


Të shihje kaq shumë bashkë, ishte e pabesueshme”, tha fotografi. Në të vërtetë pamjet janë aq sa të bukuara, aq edhe të frikshme.

Krokodila.jpg


T’i afrohesh kaq shumë një grupi krokodilësh, duhet me patjetër që të jesh shumë i pasionuar pas botës së egër, por edhe i çmendur.

g.shqip
 
Ah si e kishte titullin ai filmi i vjeter qe e hodhi gruan ne kenete i shoqi se dashuronte shoqen e saj,ajo shpeton dhe mbas shume vitesh hakmerret, "Eden" s'jam e sigurt por duke pare krokodilat mu kujtua :D
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Mos t'harrojne me vene kremin e diellit lol
 
Top