KeepMeOut te kujton qe duhet te rifillosh punen

lexoj

Antarë
2009-02-09_101030.png


Nqs e gjen veten shpesh duke vizituar nje faqe adiktive (si psh. facebook) atehere KeepMeOut mund te te vije ne ndihme.

KeepMeOut funksionon si nje kujtues xhentil, dhe nuk mund te te bllokoje ndonje faqe ne menyre absolute.

Vizitoni KeepMeOut per me shume informacion ose per ta testuar.

--------------------------
lajmi eshte marre nga lexoj.com
 

El'Mejor

Daja
Une se dinkam kte se kam bere ndonje here do e rovoj tani ..
 
Top