Kelyshet e Sorosit

Nga Artan Gj. Hasani

KELYSHET E SOROSIT E përdor shpesh këtë epitet për të gjithë mbështetësit shqiptarë të axhendave të George Soros. Ndër axhendat kriminale globaliste që mbeshtet dhe financon miliarderi jane edhe shkatërrimi i institucionit të Familjes (dhe axhendat LGBTQ & Gender) dhe levizja raciste anarkomarksiste BLM. Po cilët janë keta? Çfarë mund t’i lidhë këta shqipo të atij bregu shkëmbor të humbur jugperëndimor të Ballkanit me Miliarderin e së Keqes? Këta janë njerëz që kanë ngrënë me lugë floriri nga paratë që Fondacioni Soros derdhi në shoqërinë civile shqiptare. Soros është krijuesi i shoqërisë civile shqiptare. Një zinxhir prej dhjetra e qindra OJF (OJQ) me akses vendimtar në jetën politike dhe sociale të Shqipërisë. Qindra e mijëra shqiptarë të punësuar dhe përfitues të këtyre celulave luftarake për axhenden personale të George Soros. Qindra artistë, shkrimtarë, pedagogë, intelektualë, gazetarë, analistë, politikanë, ambientalistë etj, janë sponsorizuar nga paratë e George Soros. Qindra studentë kanë marrë bursa studimi për në universite të ndryshme të botës nga Fondacioni i tij. Qindra specializantë pasuniversitarë kane fituar tituj shkencorë nga paratë dhe projektet e tij. Kanë vjedhur, kanë dëfryer nëpër botë, kanë hapur biznes dhe fondacione me emra tingëllues me paratë e tij. Një rrjet shqiptar prej mijëra sorosistësh të shkolluar mirë, ndonjëherë me master dhe PhD, që jetojnë brenda apo jashtë Shqipërisë dhe vegjetojnë sorosisht në rrjetet sociale të internetit. Të punësuar zakonisht në media, banka dhe universitete, juristë dhe financierë, profesorë dhe antarë bordesh ekzekutive apo edhe studentë rishtarë të etur për karrierën e siguruar nga “Baba Xhorxhi” kudo nëpër botë. Valle Miliarderi i së Keqes është një sylesh që e hedh paranë e tij me bujari deri në shpërdorim? Natyrisht jo. Spekulatori George Soros është një nga krijesat më inteligjente dhe diabolike të planetit. Ka gjunjëzuar shtete dhe banka, qeveri dhe organizata, ka krijuar dhe manipuluar kriza financiare dhe sociale të rangut planetar. Paraja e Sorosit i ka rekrutuar përjetësisht shqipot e lartpërmëndur. Ata janë ushtarët e tij, jeniçerët dhe akinxhinjtë e Soros që shfaqen sa herë që dikush guxon të bëjë publike bëmat kriminale të tij. I ndeshni çdo ditë në jetë dhe në mediat sociale. Shfaqen si me komandë në mejdan pavarësisht vendndodhjes gjeografike. Eshtë e njohur devotshmëria e këlyshëve për të zotin e tyre. Mjafton të gervishtësh sadopak në jetën e tyre të padukshme dhe do të të dalë që kanë ngrenë në çanakët e Soros, herë me lugë të madhe e herë duke ngjyer kafshatën e përditshme. Nuk di as edhe një rast të vetëm kur një avokat i tillë ambulator i Soros të mos më ketë rezultuar përfitues direkt (ose indirekt nga familjarët e vet) i parave apo projekteve të Miliarderit të së Keqes. Kur i pyet direkt “Je përfitues i parave dhe projekteve të Soros? E ke ngjyer çanakun e tij?” e mohojnë si skuthë. Po pse e mohojnë vallë këtë fakt? Apo ngaqë u kompromentohet hipokrizia e luftës për një “kauzë”? Siç duket kompleksi i tyre prej skllavi modern të Soros është më i fortë se ai i afrikanëve të dikurshëm të sjellur në Botën e Re me vargonj... Ajo që i nxjerr zbuluar këta hipokritë është një hollësi lehtësisht e dallueshme: Këta njerëz, ashtu si edhe ne njerëzit anti-Soros, e duan shumë familjen, ndonjëherë edhe atdheun, prindërit i quajnë nënë e babë dhe i respektojnë shumë, familjen e kanë tradicionale, nuk do të donin në familje asnjë nga monstrat e Gender, por megjithatë: të vrasin për George Soros që është pikërisht financuesi dhe ideatori i asgjësimit të Familjes, Fesë, Kombit e Atdheut! E përse e bëjnë? Sepse janë peng. Janë të kapur!
 

ForumiVirtualJR

Anëtar i ri
Rama
Basha
Veliaj

Pjelle e tij jane...

Ndersa djali pederast i sorrosit shpesh here endet sa n'kryeministri e n'presidence pa asnje lloj petku apo pozicioni zyrtar, por thjesht se eshte djali sorrosit. ?

"Rrofte Sali Berisha qe legalizoi martesat gay, ky familjar i devotcem dhe gjithe tjerit qe e votuan ne parlament".
 
Rama
Basha
Veliaj

Pjelle e tij jane...

Ndersa djali pederast i sorrosit shpesh here endet sa n'kryeministri e n'presidence pa asnje lloj petku apo pozicioni zyrtar, por thjesht se eshte djali sorrosit. ?

"Rrofte Sali Berisha qe legalizoi martesat gay, ky familjar i devotcem dhe gjithe tjerit qe e votuan ne parlament".
Bro 1 saktesim. Berishen e detyruan europianet te bente projektligjin per martesat gay si dhe ceshtjet lgbti por parlamenti atehere nuk e miratoi martesen gay votuan vetem disa nene per human rights te lgbti issues. Madje Berisha qeshte ne ate seance parlamentare nuk e di a ka video ne utube lol

Pra shqiperia nuk i lejon me ligj martesat gay sot e kesaj dite.
 

Comedy_Central

Rashe Pashe Dufllak Grashe
Eh sa qef i kam un open mindet kur perkrahin martesat gay... thjesht kur te vjen nje mendim i tipit njeri nga dy baballaret meson femijen e biresuar
Bjeri bab bythes se bytha ka hajer
Ncncncnc
 

ForumiVirtualJR

Anëtar i ri
Bro 1 saktesim. Berishen e detyruan europianet te bente projektligjin per martesat gay si dhe ceshtjet lgbti por parlamenti atehere nuk e miratoi martesen gay votuan vetem disa nene per human rights te lgbti issues. Madje Berisha qeshte ne ate seance parlamentare nuk e di a ka video ne utube lol

Pra shqiperia nuk i lejon me ligj martesat gay sot e kesaj dite.

Ndoshta.
Por di qe ne 2015 u zhvillua martesa e pare gay ne shqiperi.

Berisha eshte nje cope plehre sepse jane gjysma e BE qe nuk i lejojne martesat gay. Kshu s'kishte pse ta detyronte askush ta kalonte at projekt ligj ne parlament.

Nejse pune bthq lol
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Nga Artan Gj. Hasani

KELYSHET E SOROSIT E përdor shpesh këtë epitet për të gjithë mbështetësit shqiptarë të axhendave të George Soros. Ndër axhendat kriminale globaliste që mbeshtet dhe financon miliarderi jane edhe shkatërrimi i institucionit të Familjes (dhe axhendat LGBTQ & Gender) dhe levizja raciste anarkomarksiste BLM. Po cilët janë keta? Çfarë mund t’i lidhë këta shqipo të atij bregu shkëmbor të humbur jugperëndimor të Ballkanit me Miliarderin e së Keqes? Këta janë njerëz që kanë ngrënë me lugë floriri nga paratë që Fondacioni Soros derdhi në shoqërinë civile shqiptare. Soros është krijuesi i shoqërisë civile shqiptare. Një zinxhir prej dhjetra e qindra OJF (OJQ) me akses vendimtar në jetën politike dhe sociale të Shqipërisë. Qindra e mijëra shqiptarë të punësuar dhe përfitues të këtyre celulave luftarake për axhenden personale të George Soros. Qindra artistë, shkrimtarë, pedagogë, intelektualë, gazetarë, analistë, politikanë, ambientalistë etj, janë sponsorizuar nga paratë e George Soros. Qindra studentë kanë marrë bursa studimi për në universite të ndryshme të botës nga Fondacioni i tij. Qindra specializantë pasuniversitarë kane fituar tituj shkencorë nga paratë dhe projektet e tij. Kanë vjedhur, kanë dëfryer nëpër botë, kanë hapur biznes dhe fondacione me emra tingëllues me paratë e tij. Një rrjet shqiptar prej mijëra sorosistësh të shkolluar mirë, ndonjëherë me master dhe PhD, që jetojnë brenda apo jashtë Shqipërisë dhe vegjetojnë sorosisht në rrjetet sociale të internetit. Të punësuar zakonisht në media, banka dhe universitete, juristë dhe financierë, profesorë dhe antarë bordesh ekzekutive apo edhe studentë rishtarë të etur për karrierën e siguruar nga “Baba Xhorxhi” kudo nëpër botë. Valle Miliarderi i së Keqes është një sylesh që e hedh paranë e tij me bujari deri në shpërdorim? Natyrisht jo. Spekulatori George Soros është një nga krijesat më inteligjente dhe diabolike të planetit. Ka gjunjëzuar shtete dhe banka, qeveri dhe organizata, ka krijuar dhe manipuluar kriza financiare dhe sociale të rangut planetar. Paraja e Sorosit i ka rekrutuar përjetësisht shqipot e lartpërmëndur. Ata janë ushtarët e tij, jeniçerët dhe akinxhinjtë e Soros që shfaqen sa herë që dikush guxon të bëjë publike bëmat kriminale të tij. I ndeshni çdo ditë në jetë dhe në mediat sociale. Shfaqen si me komandë në mejdan pavarësisht vendndodhjes gjeografike. Eshtë e njohur devotshmëria e këlyshëve për të zotin e tyre. Mjafton të gervishtësh sadopak në jetën e tyre të padukshme dhe do të të dalë që kanë ngrenë në çanakët e Soros, herë me lugë të madhe e herë duke ngjyer kafshatën e përditshme. Nuk di as edhe një rast të vetëm kur një avokat i tillë ambulator i Soros të mos më ketë rezultuar përfitues direkt (ose indirekt nga familjarët e vet) i parave apo projekteve të Miliarderit të së Keqes. Kur i pyet direkt “Je përfitues i parave dhe projekteve të Soros? E ke ngjyer çanakun e tij?” e mohojnë si skuthë. Po pse e mohojnë vallë këtë fakt? Apo ngaqë u kompromentohet hipokrizia e luftës për një “kauzë”? Siç duket kompleksi i tyre prej skllavi modern të Soros është më i fortë se ai i afrikanëve të dikurshëm të sjellur në Botën e Re me vargonj... Ajo që i nxjerr zbuluar këta hipokritë është një hollësi lehtësisht e dallueshme: Këta njerëz, ashtu si edhe ne njerëzit anti-Soros, e duan shumë familjen, ndonjëherë edhe atdheun, prindërit i quajnë nënë e babë dhe i respektojnë shumë, familjen e kanë tradicionale, nuk do të donin në familje asnjë nga monstrat e Gender, por megjithatë: të vrasin për George Soros që është pikërisht financuesi dhe ideatori i asgjësimit të Familjes, Fesë, Kombit e Atdheut! E përse e bëjnë? Sepse janë peng. Janë të kapur!
Think?! Really?!

Nga me ja nis¿ ?????¡

Ça do me thonë kjo!!!


Vetëm i gjo ooooo po!

Shumë shkrim konstruktiv!

P.S kom përshtypjen që ky tipi bo art of trolling....

Po osht sh vonë (përveç orarit dmth në us)

Ja ka dhi Çani....
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Bro 1 saktesim. Berishen e detyruan europianet te bente projektligjin per martesat gay si dhe ceshtjet lgbti por parlamenti atehere nuk e miratoi martesen gay votuan vetem disa nene per human rights te lgbti issues. Madje Berisha qeshte ne ate seance parlamentare nuk e di a ka video ne utube lol

Pra shqiperia nuk i lejon me ligj martesat gay sot e kesaj dite.
A cfare mund te bejne keta europianet nese nuk degjon urdherat e tyre?


Keta rrotat tane duhet te kalojn ligje per interes te vendit, filluar nga ana kulturole, tokesore e pastaj njerezore.
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Eh sa qef i kam un open mindet kur perkrahin martesat gay... thjesht kur te vjen nje mendim i tipit njeri nga dy baballaret meson femijen e biresuar
Bjeri bab bythes se bytha ka hajer
Ncncncnc
Sa rob i keq bohesh kaj herë ????????

Ça ke me nuk osht kurrë vonë me lujt shpatash ????????

Duhet me e msu tjetrin që në djep se varet kur sulmo armiku ????
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Ndoshta.
Por di qe ne 2015 u zhvillua martesa e pare gay ne shqiperi.

Berisha eshte nje cope plehre sepse jane gjysma e BE qe nuk i lejojne martesat gay. Kshu s'kishte pse ta detyronte askush ta kalonte at projekt ligj ne parlament.

Nejse pune bthq lol
Tommy gun ça ishte kjo për Salen?!!?

Të vje Luli të ref....
 

Baboon

FALEMINDERIT!
A cfare mund te bejne keta europianet nese nuk degjon urdherat e tyre?


Keta rrotat tane duhet te kalojn ligje per interes te vendit, filluar nga ana kulturole, tokesore e pastaj njerezore.
Dmth dalim ke konspiracion që jemi kukullat e Trump, Sooros, apo ahh Billy ohhhh billl korona virus...
The world goes for sh!t run for cover....
Po ti fusim edhe pak lëng groshe mren (çështjen e kush kujt ja bon) that's a fucking Molotov!


P.S unë gangster long groshe nuk kom njof der më sot....
(Kto janë ato ktu që më fusin edhe literaturën në shkollë)

Ama kom njoft TRIMA per ate "hall" që i ka ra....
 
Ndoshta.
Por di qe ne 2015 u zhvillua martesa e pare gay ne shqiperi.

Berisha eshte nje cope plehre sepse jane gjysma e BE qe nuk i lejojne martesat gay. Kshu s'kishte pse ta detyronte askush ta kalonte at projekt ligj ne parlament.

Nejse pune bthq lol
Jo pra me ligj ne shqiperi nuk lejohen martesat brenda te njejtes gjini. Kam punuar ne nje projekt per domestic violence gender balance and lgbti smrh lol financuar nga ambasada hollandeze dhe e di shume mire kete gje. Aty kam njoft per here te pare kristi pinderin dhe xheni karaj lol

Edhe pse diskriminon njerez jane dhe ata :D
 

ForumiVirtualJR

Anëtar i ri
Jo pra me ligj ne shqiperi nuk lejohen martesat brenda te njejtes gjini. Kam punuar ne nje projekt per domestic violence gender balance and lgbti smrh lol financuar nga ambasada hollandeze dhe e di shume mire kete gje. Aty kam njoft per here te pare kristi pinderin dhe xheni karaj lol

Edhe pse diskriminon njerez jane dhe ata :D

Çkishin qene kto hollandezt, ku ka projekte lgbtsh leku leter ?lol
 
Çkishin qene kto hollandezt, ku ka projekte lgbtsh leku leter ?lol
E di lek i papare sidomos kto ngo-te u kenaqen sepse impelmentimi i projektit behet nga subcontractor ngos.
Qeveria hollandeze financon vetem per politika gender per asgje tjeter. Me pas vijne suedezet. Keta te fundit kane sjelle eksperte qe kane shkruar ligjin per barazine gjinore dhe dhunen ne familje.

E kshu tani do provoj austriaket lol
 
Top