Kenga Magjike 2010

Snow Hristina

Anëtar i Nderuar
Argjentina Ramosaj - Engjejt qajnë

Je lule ti, gjithmone me thoje
Me ngjyre te bardh, qe shume e doje
Keputur tani, si nje lule e eger
Po mbijetoj..

Hapi syte, diell shiko
Vetem hapi syte, dhe beso

Se engjejt per ne do qajn
Nese sjemi prane
Dhe do shohim te tjere ne ne sy
Se veten e kemi vrare
Por vazhdojm te ndare
Dhe pse malli na merr ne te dy

Engjejt qajn
Ata qajn
Per te dy...

Jam lodhur shume, duke besuar
Gjdo gje qe shoh, e kam kuptuar
Ndryshe nga ti, iluzionet e tua
Nate nuk shohin drite...
 
Top