Keni dicka per t'i thene dikujt?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
Paçi nje te diele sa me te bukur ...
Çdo ditë duhet tu jemi mirënjohës njerëzve që: vetëm për faktin e thjeshtë që ekzistojnë e na rrinë pranë, e bëjnë më të mirë jetën tonë.
Atyre që na duan e atyre që na janë miq.
Atyre që thjesht na dëgjojnë, na dhurojnë një gjest mirësjelljeje ose një buzëqeshje.

Agostino Degas
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
~Te dua pa ditur si....

Nuk të dua si kristal kripe rozë, as si gur të çmuar
E as si shigjetë karafilash që përhap zjarrin :
Të dua siç duam ca gjëra të errëta,
Fshehtas, ndërmjet hijes dhe shpirtit.
Të dua si bima që nuk lulëzon
Dhe e mbart në vete, të fshehur, dritën e këtyre luleve,
E falë dashurisë tënde në trupin tim jeton aroma
E errët dhe e fortë që ngjitet nga toka.
Të dua pa e ditur si, kur dhe nga ku,
Të dua troç, thjesht e pa mburrje :
Të dua kështu se unë s’di të dua ndryshe,
Në mos në këtë mënyrë pa qenë unë e pa qenë ti,
Aq pranë sa dora jote mbi gjoksin tim është e imja,
E aq pranë sa sytë e tu mbyllen mbi timen ëndërr.
Pablo Neruda

c8cf69c4fe82956a49d929f41939a6ab.jpg


 

Lauri

Anunnak
Ju mbyten misteret me kto të thëna drejtuar askujt ?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top