Keni dicka per t'i thene dikujt?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Abisi

offline✌
Keni dicka per t'i thene dikujt?

Nuk te them asgje,sepse nuk je pjese e forumit,edhe normalisht qe nuk do e lexosh ;) :)
 

Abisi

offline✌
Keni dicka per t'i thene dikujt?

Nuk te them asgje,sepse nuk je pjese e forumit,edhe normalisht qe nuk do e lexosh ;) :)
 

Abisi

offline✌
Keni dicka per t'i thene dikujt?

Nuk te them asgje,sepse nuk je pjese e forumit,edhe normalisht qe nuk do e lexosh ;) :)
 

Abisi

offline✌
Keni dicka per t'i thene dikujt?

Nuk te them asgje,sepse nuk je pjese e forumit,edhe normalisht qe nuk do e lexosh ;) :)
 

Abisi

offline✌
Keni dicka per t'i thene dikujt?

Nuk te them asgje,sepse nuk je pjese e forumit,edhe normalisht qe nuk do e lexosh ;) :)
 

sensuu

sweet
Titulli: Keni dicka per t'i thene dikujt?

duhet shkrujt edhe kujt ja thua se ckuptim ka :p
 

Abisi

offline✌
Titulli: Keni dicka per t'i thene dikujt?

I them zanes:ku je fut se na thave syte :(
 
Redaktimi i fundit:
Titulli: Keni dicka per t'i thene dikujt?

... Nuk sherben asgje nje porte e mbyllur: trishtimi nuk mund te dale dhe gezimi nuk mund te hyje...
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Titulli: Keni dicka per t'i thene dikujt?

U them zanes:ku je fut se na thave syte :(

Dhe une te njejteni mendim; Vertete ku ka ikur Zana ?!
Duku o Zana duku ..:)
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Titulli: Keni dicka per t'i thene dikujt?

Kam e nje sms per veten time;
Ca rob i mire qe je hahahaha :p
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top