Kerkohen bashkeudhetare

E shtune 06-02-2021 kerkohen bashkeudhtare per ne Gjirokaster, mundesisht te plotesojne keto dy kushte-

1-Te jene femra sepse une jam karakter i brishte, i ndrojtur, ndjehem keq ne shoqerine e meshkujve.

2-Me te vertete shkojme ne Gjirokaster por e mira do ishte te mos ishin "gjirokastrite"?

3-Nisja ne mengjes, kthimit nuk i dihet?
(Brenda dites natyrisht)
 

D.

.
Staf në FV.AL
S/A By Kenzo
Si perfundim mberriti ne destinacion apo akoma sesht nisur? ?
 

Marla

¯\_(ツ)_/¯
Themelues
E shtune 06-02-2021 kerkohen bashkeudhtare per ne Gjirokaster, mundesisht te plotesojne keto dy kushte-

1-Te jene femra sepse une jam karakter i brishte, i ndrojtur, ndjehem keq ne shoqerine e meshkujve.

2-Me te vertete shkojme ne Gjirokaster por e mira do ishte te mos ishin "gjirokastrite"?

3-Nisja ne mengjes, kthimit nuk i dihet?
(Brenda dites natyrisht)
Meqe shkoni ne Gjinoakster a me coni dhe mua deri ne sarande :p
 

D.

.
Staf në FV.AL
S/A By Kenzo
Jeni qe jeni moa harroni te na sillni ndonje dhurate ?
 
Top