• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Keroj bashkpuntore per blogun "edritare"

h75

Antarë i ri
Deshiroj qe ne blogun edritare.wordpress. com te behemi rreth 20 vete, ku secili do te jete administrator i blogut, dhe do te postoj shkrimet e veta. Ne kete menyre secilit qe merret me shkrime do t'i disafishohet lexueshmeria.
Blogu mendoj te kete permbajtje publicistike dhe letrare. Gjithashtu deshiroj qe administratoret e blogut te jene nga e gjithe hapsira shqiptare.
Por mbi te gjitha mendoj qe blogu duhet te kete cilesi prandaj edhe do te kete nje perzgjedhje per administratoret(blogeret).
Lus te interesuarit t'i dergojne shkrimet e veta ne adresen edritare@gmail.com , dhe varesisht nga cilesia e shkrimeve, nga origjinalitetiti etj do te perzgjidheni per te qene nje nga administratoret e blogut ose jo.
Nje cv e shkurter gjithashtu do te ishte e deshirueshme.
Blogun qe eshte ende ne ndertim e siper mund ta shikoni ketu
edritare | Dil n
ju pershendes,
 
Top