Keshilla.org

E.D.W

Antarë
logo.png

Keshilla.Org u krijua ne Gusht te vitit 2012 si njera ndere alternativat per lexuesit ne gjuhen shqipe. Keshilla.Org eshte nje faqe ne gjuhen shqipe e cila ofron keshilla per jeten e perditeshme dhe me gjere. Ne wefaqen Keshilla.Org mund te gjeni artikuj te ndryshem keshillues ne kategori te veqanta.

Te gjithe artikujt qe gjenden ne Keshilla.Org jane te shkruar original dhe nuk jan kopje e ndonje website tjeter.

Stafi i Keshilla.Org gjithmone do mundohet qe te sjelle artikuj te ri dhe te nevojshem per lexuesit tane. Gjithmone do mundohemi qe te jemi koherente dhe kontaktues me lexuesit e Keshilla.Org, si dhe pse jo do mirepresim sygjerime dhe kritika ne menyre qe Keshilla.Org te jete nje webfaqe ku lexuesit mund te gjejne gjithmone ate se qfare po kerkojne.


Keshilla.Org

http://www.keshilla.org
 
Redaktimi i fundit:
Top