Këshilla për flokë të thatë

Jetmira

Antarë i Respektuar
flokeyt.jpg

Nëse bëni gjërat e duhura, është e lehtë që të keni flokë të lëmuar.

Flokët.
Flokët e thatë janë problem për disa njerëz, nëse ju jeni një ndër ta, janë disa gjëra bazike që gjithnjë duhet t’i keni parasysh dhe t’i ndiqni.

Mos i pastroni flokët" flokët shpesh.
Pastroni flokët" flokët tuaj disa herë në javë, në vend të çdo ditë në javë. Në mënyrë që floku të qëndrojë i butë dhe i lëmuar, ka nevojë për kushtet natyrale që përfiton nga yndyra natyrale.

Ujë i ftohtë në vend të të nxehtit

Kur pastroni flokët.
Flokët është më mirë që të përdorni ujë të ftohtë. Nëse dëshironi flokë të lëmuar, të shndritshëm, bëjeni ujë sa më të ftohtë që mund ta përballoni. Uji i nxehtë shkakton flokë të thatë. Nëse nuk mund të përballoni dush të ftohtë, atëherë pastroni trupin me ujë të ngrohtë, kurse flokët">flokët pastroni veçmas me të ftohtë.
 
Top