Këshillat tuaja

Desa

Felix - Culpa
Tani, kam vendosur të bëj ndryshim në pamje dhe të pres flokët.
Do ishte një ndihmë e madhe nga ju, po qe se më ofruat ndonjë mendim apo këshillë.
Po sjell foto në vazhdim dhe mund të zgjidhni nga aty apo të sillni vetë ndonjë.
Paraprakisht falemnderës. :)
 

Hera

Banned
Tani, kam vendosur të bëj ndryshim në pamje dhe të pres flokët.
Do ishte një ndihmë e madhe nga ju, po qe se më ofruat ndonjë mendim apo këshillë.
Po sjell foto në vazhdim dhe mund të zgjidhni nga aty apo të sillni vetë ndonjë.
Paraprakisht falemnderës. :)

Me tiparet qe ke @Desa te shkon qethja e Victoria becham ?
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
E fundit per mua . Dikur i kisha kshu po me ngjyre bordeaux.( midis vishnje dhe lejla).
 
Top