Këtë vit anulohet Panairi i Librit në Tiranë: 'Rrezikshmëri e lartë e përhapjes së Covid-19'

Abisi

offline✌
-785-0-5f88242f76a8d.jpg
Panairi i Librit të Tiranës për këtë vit nuk do të realizohet për shkak të pandemisë.


Lajmin e bëri të ditur Shoqata e Botuesve Shqiptarë, të cilët nëpërmjet një postimi në Facebook, njoftuan:

"Të dashur kolegë botues, librarë, eskpozues, pjesëmarrës në Panairin e Librit të Tiranës,
ju vëmë në dijeni që, pavarësisht gjithë interesimit tonë dhe përgatitjeve për të bërë të mundur organizimin e Panairit të 23 të Librit, sipas panifikimit, më 12-15 nëntor 2020, përgjigja që erdhi sot, datë 14.10.2020, nga Ministria e Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale, është negative, për shkak të "rrezikshmërisë së lartë në përhapjen e Covid-19 gjatë këtij aktiviteti, në situatën në të cilën ndodhemi".
Ju falenderojmë të gjithëve për mirëkuptimin dhe mbështetjen dhe ju urojmë punë të mbarë,
Grupi organizator"


Anabelmagazine
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Se di ne kosov a do mbahet a jo☹️Tani prit kur rritin qmimet ne libraria dhe kta se shesin ne rrug.
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Eh c'na lane pa libra mize3rjet. Posht qiviriu. :D
 
Gjynah, isha shume i interesuar per kopertinat "mbrapa" te Arlinda Dudajt?
 
Top