Këto shenja të HOROSKOPIT nuk e menaxhojnë dot zemërimin

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Zemërimi është padyshim një tendencë e keqe, sepse është i keq për vetveten, por edhe për të tjerët. Ka shenja të ndryshme që e kanë këtë tendencë. Ata reagojnë në mënyrë agresive në një mijë situata, edhe kur nuk ka nevojë. Puna me këto shenja është gjithmonë pak problematike, sepse nuk është kurrë e qartë se në cilën pikë do të ndizet zemërimi i tyre.


lg.php

1) Bricjapi

Kurrë nuk e dini se kur shenja do të shpërthejë. Ne e dimë vetëm se do të ndodhë: shenja është gjithmonë e zemëruar, gjithmonë fajin e kanë të tjerët dhe nuk është kurrë e gatshme, në çdo rast, të tërhiqet. Nuk është ligësi, por sigurisht që shenja është shumë e ngurtë dhe jo fleksibile. E nxitur nga zemërimi, madje mund të përfundojë një marrëdhënie për shkak të vonesës së personit tjetër.

2) Dashi

Ka një tendencë të theksuar drejt zemërimit. Dhe, si Bricjapi, nuk dihet se kur do të shpërthejë, por dihet që do ta bëjë për shkak të prirjes së lindur për t’u ulur gjithmonë në katedër. Ndonjëherë një gjë pozitive, por herë të tjera vendosmërisht negative, veçanërisht duke pasur parasysh se njerëzit e tjerë mund të kenë gjithashtu ambiciet dhe aftësitë udhëheqëse. Dhe pastaj pak përulësi nuk dëmton askënd. Prirja për inat manifestohet edhe në marrëdhëniet romantike. Shenja është shumë pasionante dhe nuk bën asgjë për të zbutur anën negative të karakterit të vet.

3) Demi

Gjithmonë kaq të qetë dhe megjithatë, kur humbet durimin, është sikur të jetë shndërruar në një person tjetër. Papritmas dhe pa paralajmërim, humori u ndryshon dhe shpërthejnë, duke thënë gjithashtu gjëra për të cilat mund të pendohen ose duke e lënë veten në shpërthime mjaft të papritura. Ky është karakteri tipik i shenjës: kur zemërimi u zbehet por vazoja derdhet, me të drejtë llogaritet ndër më të dashurat e zodiakut. Por durimi ka një kufi.

4) Peshqit

Kanë shpërthime të shpeshta zemërimi. Shenja është shumë bujare, altruiste dhe shumë e ndjeshme dhe e pasionuar: në fakt është një nga shenjat më serioze të zodiakut, një burim i çmuar për këdo që ka të bëjë me një të lindur të shenjës. Por që ka, në fakt, një prirje të caktuar për ta lënë veten në shpërthime zemërimi kur me të vërtetë nuk mund të durojë të shohë të njëjtët njerëz që shfaqin të njëjtat mendjelehtësira.

5) Luani

Shenja e luanit, si të gjitha shenjat e zjarrit, mund të shpërthejë me një impuls të konsiderueshëm, duke rezultuar e pakëndshme dhe e pandjeshme. Ai nxehet shumë kur një person e kritikon në prani të të tjerëve. Shenja nuk mund të durojë të tallet ose të vihet në lojë, por nganjëherë zemërohet edhe vetëm për një shaka të thjeshtë të thënë me një ton humori. Megjithatë, vetë luani, i cili është gjithmonë kaq ironik ndaj të gjithëve, duhet të jetë i pari që të pranojë shaka nga të tjerët.
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Une nuk qenkam kshuqe baj baj
Normal nuk shquhem per nerv lool
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
1) Bricjapi

Kurrë nuk e dini se kur shenja do të shpërthejë. Ne e dimë vetëm se do të ndodhë: shenja është gjithmonë e zemëruar, gjithmonë fajin e kanë të tjerët dhe nuk është kurrë e gatshme, në çdo rast, të tërhiqet. Nuk është ligësi, por sigurisht që shenja është shumë e ngurtë dhe jo fleksibile. E nxitur nga zemërimi, madje mund të përfundojë një marrëdhënie për shkak të vonesës së personit tjetër.
Shpifjeeee! S'besoj te kem shperthyer ndonjehere ne jeten time, ama inat mbaj plot! :p
 
Top