Këto ushqime kthehen në kancerogjene nëse ngrohen

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues

ushqime_1477612509-5272331.jpg


Duke ngrohur disa ushqime për disa herë, jo se humbin efektin e tyre shërues, por shndërrohen në kancerogjene.
VEZثT

Janë ushqime të rrezikshme dhe kurrsesi nuk duhet ringrohur. Kanë përparësinë t’i konsumoni të ftohta, le të mbetet ashtu, kurrsesi t’i ringrohni.

KثRPUDHAT

Kërpudhat duhet t’i hani porsa t’i përgatisni, ky është rregulli i vjetër, respektojeni. Nëse i ringrohni, mund të helmoheni.

SPINAQI

Atë kurrë mos e lini për të nesërmen, e lëre më ta ngrohni. Sidomos te spinaqi materiet shëruese shndërrohen në kancerogjene.B lajmi
 
Top