Ketu filloni biseden me Germen E!!

M

Morfina

E cfare ndodh kur te ndodh dhe se pret qe do ndodhi, te iki nismetarja temes e te na le me 10000 pyetje. :p
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
E di ti se cfare, nga 10000 pytje beher 10001. :p
 

jana80

Super Moderator
e embla shtepi te pret gjithmone e patundur :)
 

jana80

Super Moderator
eja o shoku im
te kemi pritur
ti cke qe rri menjane
kaq i merzitur....
 

jana80

Super Moderator
e tani vendosbi poshte filxhanit nje te jeshilte... kemi sebep!!
 

jana80

Super Moderator
M'nigjo mu.

Arjani travel kalon asaj ane shpesh.

Prite prite ni pako.

E dija Vangjelllllll :love:
e dija edhe une qe se gjen gje gjen e keqe... mos mendo tjeter .. hahaha. ..
 
Top