Kinezët përfunduan ndërtesën për

Arfenilla

Themelues i Forumit
Objekti ka 800 apartamente dhe hapësira komerciale në të cilat mund të punojnë katërmijë persona.
Plani fillestar kishte parashikuar ndërtimin e një objekti 220 katësh, por ai u refuzua për shkak të afërsisë së aeroportit, transmeton Telegrafi.
Shpejtësia e ndërtimit u arrit në sajë të përdorimit të segmenteve të prodhuara tashmë të objektit që janë ndërtuar në një vend tjetër.
Ky lloj i ndërtimit është më i përshtatshëm për mjedisin, si dhe redukton sasinë e transportit të nevojshëm të lëndëve të para.
Kompania ndërtuese, Broad Sustainable Building, më pare kishte përfunduar një konstruksion prej 30 katesh për vetëm 15 ditë.B tetova
 
Top