Kjo është ngjyra e flokëve më tundese për vjeshtën 2020

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
-640-0-5f6b3de427d88.jpg

Profesionistë të ndryshëm për ngjyrat e flokëve shprehen se kur temperaturat bëhen më të ftohta, klientët bëhen më të ngrohtë. Nëse pranvera dhe vera janë stinët e flokëve biondë deri në platin, vjeshta dhe dimri janë stinët e ngjyrave më të ngrohta duke filluar nga e kuqja e deri te çokollata


119123140_3278341248887101_7667161403606914483_n.jpg

Ndërsa këtë vjeshtë ngjyra që do të mbizotërojë është ngjyra e kuqe në të gjitha nuancat e saj. Duket se tani, më shumë se kurrë, njerëzit po guxojnë në pamjen e tyre duke u orientuar drejt ndryshimit. Me ndërrimin e stinëve, është mirë të ndryshohet edhe pamja. Kujt nuk i pëlqen të ndihet gjithmonë e freskët dhe ndryshe, duke eksperimentuar me pamjen? Por përpara se të vendosni për një ndryshim kaq të rëndësishëm sa është ngjyra e flokëve, filloni të bëni disa kërkime.

Ajo çfarë është më e rëndësishme është gjetja e vendit të duhur dhe më pas gjetja e ngjyrës që ju frymëzon dhe përshtatet më shumë me ju.

Shiko fotografinë 86095507_601553963734351_4703584448957939213_n.mp4Nëse vendosni të përqafoni trendin e sezonit dhe zgjidhni ngjyrën e kuqe për flokët tuaj, duhet të keni parasysh një fakt të rëndësishëm: flokët e kuq kanë tendencën të zbehen shpejt bazuar sa shpesh i lani apo stiloni. Rrjedhimisht flokët e kuq kërkojnë maska të shpeshta për shkëlqim dhe për rifreskim toni.

-640-0-5f6b3b1803d57.jpg
E kuqe ombre
Por pavarësisht mirëmbajtjes që kërkon, ngjyra e kuqe mbetet një ngjyrë tunduese dhe tërheqëse që ju bën të bini menjëherë në sy.

-640-0-5f6b3b185a105.jpg
E kuqe qershie


-640-0-5f6b3b1785434.jpg
E kuqe + kafe = lejla e thellë
-640-0-5f6b3b16e3422.png
Gështenjë e flaktë


Burimi: Kjo është ngjyra e flokëve më tundese për vjeshtën 2020
 

Attachments

 • -640-0-5f6b3de427d88.jpg
  -640-0-5f6b3de427d88.jpg
  37 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b1803d57.jpg
  -640-0-5f6b3b1803d57.jpg
  80.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b185a105.jpg
  -640-0-5f6b3b185a105.jpg
  71.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b1785434.jpg
  -640-0-5f6b3b1785434.jpg
  106.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b16e3422.png
  -640-0-5f6b3b16e3422.png
  598.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3de427d88.jpg
  -640-0-5f6b3de427d88.jpg
  37 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b1803d57.jpg
  -640-0-5f6b3b1803d57.jpg
  80.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b185a105.jpg
  -640-0-5f6b3b185a105.jpg
  71.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b1785434.jpg
  -640-0-5f6b3b1785434.jpg
  106.1 KB · Shikime: 0
 • -640-0-5f6b3b16e3422.png
  -640-0-5f6b3b16e3422.png
  598.1 KB · Shikime: 0

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Mund te them qe i kam provuar te gjitha kto siper

Por si dark chocolate ska ?
 
Top