Kjo është shenja e horoskopit që askush nuk mundet mos ta pëlqejë

A ka një shenjë të përsosur? Jo, të gjithë astrologët në botë do të përgjigjeshin në mënyrë kategorike. Dhe do të kishin të drejtë.

Sidoqoftë, ekziston një shenjë që shkon mirë me të gjithë. Ai është gjithmonë mbështetës për të dobëtit, përshtatet me të gjitha situatat dhe nuk mban kurrë mëri.


Janë Peshqit!Shenja e ujit, e fundit e dymbëdhjetëshes së zodiakut, është emocionale, e ndjeshme, krijuese dhe tolerante.

Ai rrallë kritikon dhe madje edhe më rrallë irriton ata përreth tij.

Peshqit si mik

I besueshëm dhe me këmbë në tokë. I jep rëndësi të madhe miqësisë dhe investon në kohën që u kushton atyre. Ai i kupton dobësitë e të tjerëve dhe është gjithmonë aty për t’i dëgjuar.

Peshqit si partner/e

Partner besnik dhe krijues. Ndonjëherë akuzohet se sheh ëndrra me sy hapur, por është punëtor i madh dhe mund të derdhë gjithë vullnetin e tij për të mirën e ekipit.

Peshqit si krah i djathtë

Ai di të dashurojë. Është romantik, i ndjeshëm dhe besnik. Ka durimin dhe gatishmërinë për t’u përshtatur. Shkon në mënyrë perfekte me Gaforret dhe Akrepët. /noa.al/


PS-Ja dhe linku per gojet e liga?

 

Hope

◕‿◕
Ca eshte kjo teme zhgenjimi @LeVoyageur ?!
Ku ka njeri qe si do LUANET?
Lion Leo GIF by CSU
 
Top