Klasifikimi i shenjave në Horoskop: Nga më të mirat, tek më djallëzoret

Daisy

Anëtar i Respektuar
11.Virgjëresha
Ju jeni pothuajse të mirë. Sjellja juaj e mirë dhe respektimi i të tjerëve justifikojnë këtë pozicion në renditje. Në vend të kësaj, ju jeni mjaft të prekshëm kur njerëzit bëhen tepër kureshtarë për jetën tuaj private. Të ballafaquar me këtë situatë mund të bëheni më të këqij, në mënyrë që t’i bëni të qartë “armiqve” tuaj që ata të mos provokojnë, por pa grindje.

Asgje Nuk mora vesh
Por this is me :p
 
Top