Komunistet Turp i Dheut!

Lauri

Anunnak
Jee i sigurtë miku im?!
Kam përshtypjen se, ngatrrohesh e di?

Ideologjia (dogma)

Feja....
Unë jam i sigurt. Ti ke dyshime ?.
Thelloju më shumë tek koncepti ideologji.
Edhe shkenca është ideologji. Edhe filozofia është ideologji..;)
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Unë jam i sigurt. Ti ke dyshime ?.
Thelloju më shumë tek koncepti ideologji.
Edhe shkenca është ideologji. Edhe filozofia është ideologji..;)
lol Mirmëngjes.
Kom përshtypjen që po beim dakort,
Edhe nuk e them me ironi aspak!
Por ajo që doja me thonë, është se nuk ka lidhje një ideologji, filozofi etj kundër asaj çka njëriu beson...
 
Je nga te paktat socialiste, qe kane kerkuar “falje” per krimet e kryera nga Komunistet. ?

Cne une falje mo shoku, une jo e jo se as kam qene krijuar si embrion ne ate kohe por dhe familjare te mi nuk jane perfshire asnjehere ne keto krime monstruoze.

Pastaj ku e di ti qe sjam demokrate iher :p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Cne une falje mo shoku, une jo e jo se as kam qene krijuar si embrion ne ate kohe por dhe familjare te mi nuk jane perfshire asnjehere ne keto krime monstruoze.

Pastaj ku e di ti qe sjam demokrate iher :p
ti me duket je LSIste :p

Baboon nuk e kuptova pyetjen ne fakt :D

Historia tregon nivelin dhe shpirtin e klerikeve nga njera ane, dhe nga ana tjeter trajtimet qe u ka bere sistemi i atehereshem, ne kete rast poshterim(pra per ti ulur) plus dhe vrasje e internime pa fund.
 

Baboon

FALEMINDERIT!
ti me duket je LSIste :p

Baboon nuk e kuptova pyetjen ne fakt :D

Historia tregon nivelin dhe shpirtin e klerikeve nga njera ane, dhe nga ana tjeter trajtimet qe u ka bere sistemi i atehereshem, ne kete rast poshterim(pra per ti ulur) plus dhe vrasje e internime pa fund.
Mu më duket se jena kthy autodidakt pa fund...
 
Top