Komunistet Turp i Dheut!

Lauri

Anunnak
Jee i sigurtë miku im?!
Kam përshtypjen se, ngatrrohesh e di?

Ideologjia (dogma)

Feja....
Unë jam i sigurt. Ti ke dyshime ?.
Thelloju më shumë tek koncepti ideologji.
Edhe shkenca është ideologji. Edhe filozofia është ideologji..;)
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Unë jam i sigurt. Ti ke dyshime ?.
Thelloju më shumë tek koncepti ideologji.
Edhe shkenca është ideologji. Edhe filozofia është ideologji..;)
lol Mirmëngjes.
Kom përshtypjen që po beim dakort,
Edhe nuk e them me ironi aspak!
Por ajo që doja me thonë, është se nuk ka lidhje një ideologji, filozofi etj kundër asaj çka njëriu beson...
 

Marla

¯\_(ツ)_/¯
Themelues
Je nga te paktat socialiste, qe kane kerkuar “falje” per krimet e kryera nga Komunistet. ?

Cne une falje mo shoku, une jo e jo se as kam qene krijuar si embrion ne ate kohe por dhe familjare te mi nuk jane perfshire asnjehere ne keto krime monstruoze.

Pastaj ku e di ti qe sjam demokrate iher :p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
Cne une falje mo shoku, une jo e jo se as kam qene krijuar si embrion ne ate kohe por dhe familjare te mi nuk jane perfshire asnjehere ne keto krime monstruoze.

Pastaj ku e di ti qe sjam demokrate iher :p
ti me duket je LSIste :p

Baboon nuk e kuptova pyetjen ne fakt :D

Historia tregon nivelin dhe shpirtin e klerikeve nga njera ane, dhe nga ana tjeter trajtimet qe u ka bere sistemi i atehereshem, ne kete rast poshterim(pra per ti ulur) plus dhe vrasje e internime pa fund.
 

Baboon

FALEMINDERIT!
ti me duket je LSIste :p

Baboon nuk e kuptova pyetjen ne fakt :D

Historia tregon nivelin dhe shpirtin e klerikeve nga njera ane, dhe nga ana tjeter trajtimet qe u ka bere sistemi i atehereshem, ne kete rast poshterim(pra per ti ulur) plus dhe vrasje e internime pa fund.
Mu më duket se jena kthy autodidakt pa fund...
 
Top