Konkurs gatimi?

Jeni dakord për të hapur një konkurs gatimi?


  • Totali i votuesve
    21

Didi

C'est la vie.
Tani ideja është që të bëhet me afat të shkurtër. 1 javë do ishte idealja ndoshta.

Recetat të ndryshohen, do parë nqs të gatuajn të gjithë të njëjtën gjë apo ta bësh si fotomania.

Pra 1 recetë dhe të lësh për ata që nuk gjejn përbërësit (recetë të lirë).

Ideja e Frankut që ata që duan të japin okay e tyre nuk është keq. Dmth kush ka dëshirë.

Tjetër pikë që e keni shkruar janë “grupet” nuk do gatuhet në grupë. Është më mirë individuale.
 

JordanBelfort11

Do you think i tell people things?!
Une them qe ingredientet te percaktohohen nga organizatoret e konkursit,dhe pjesmarresit te shprehin talentin e tyre.....Vetem kshu mund te gjykosh kush di te gatuaj me mire dje kush ka me shume fantazi... ?
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Milanisti mo? Aka Abis?

Na u prish gjiza. Gjithmon kundra ka dalë. Po çne që këtu ka votuar e te Fotomania jo. @Guest20 ec voto se ngele duke e parë.?
jo se na ze barku me gjize te prishur , dhe dehidratimi ne keto dite nuk eshte i rekomandueshem :p
 

Hera

Banned
Te bejme video duke gatuar secila ose secili e ta sjellin te degjohet zeri dhe te shikohet si e gatuan ????? mendimi im
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Te bejme video duke gatuar secila ose secili e ta sjellin te degjohet zeri dhe te shikohet si e gatuan ????? mendimi im
Mendimi eshte I bukur, por nuk e di a pranojne antaret me ze,une them do ishte mire me foto dhe pershkrimi me shkronje.
 

Hera

Banned
Mendimi eshte I bukur, por nuk e di a pranojne antaret me ze,une them do ishte mire me foto dhe pershkrimi me shkronje.

Dhe me foto Jo keq ???
 
Top