Konkurs gatimi?

Jeni dakord për të hapur një konkurs gatimi?


  • Totali i votuesve
    21

Hera

Banned
Te bejme video duke gatuar secila ose secili e ta sjellin te degjohet zeri dhe te shikohet si e gatuan ????? mendimi im
 

Vajza

Rehearsal
Staf në FV.AL
Adm
Te bejme video duke gatuar secila ose secili e ta sjellin te degjohet zeri dhe te shikohet si e gatuan ????? mendimi im
Mendimi eshte I bukur, por nuk e di a pranojne antaret me ze,une them do ishte mire me foto dhe pershkrimi me shkronje.
 
Top