KQZ: Lulzim Basha, në avantazh me 81 vota

CoLd FiRe™

|Pirat|
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve, pas mbledhjes së rezultateve për tabelën përmbledhëse, shpall rezultatin për Bashkinë e Tiranës.
Sipas Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, kandidati i djathtë Lulzim Basha është në avantazh me 81 vota, kundrejt kandidatit te opozitës Edi Rama.


Kreu i kualicionit “Aleanca për të ardhmen” Edi Rama ka marrë 124.705 vota, ndërsa kandidati i kualicionit “Alenca për qytetarin”, Lulzim Basha ka marrë 124.786 vota.


Ndërkaq, sipas KQZ-së, kandidati i Partisë Komuniste Hysni Milloshi ka marrë 1394 vota.


Marre nga: ora-news.com
 

CoLd FiRe™

|Pirat|
Titulli: KQZ: Lulzim Basha, në avantazh me 81 vota

.QEROSI: Zoti Kryetar, ma jep fjalen ?
RISTANI: Ulu aty Ulu aty !!
QEROSI: Zoti Kryetar jam Qerosi ,Te lutem ma jep Fjalen ?
RISTANI: Akoma ti je ! He pra Fol !
QEROSI: Kjo qe po beni ju eshte e jashte ligjshme zoti Kryetar.
RISTANI: Prap kete !!! Ka 3 dite qe po e thuani kete Qeros e kuptuam,Keni diqka tjeter per te thene ?.
 

CoLd FiRe™

|Pirat|
Titulli: KQZ: Lulzim Basha, në avantazh me 81 vota

.RISTANI : Qeros mos i bie tavolines !!

QEROSI : Mos guxoni ti hapni ato kuti.

RISTANI : Te thash te mos i biesh tavolines

QEROSI : Sipas nenit ### eshte e jashte ligjshme !!

RISTANI : Kush eshte pro (4), kunder, (ska rendesi). Aprovohet.

QEROSI :Zoti Kryetar... O Zoti Kryetar... te lutem, Zoti Kryetar?

RISTANI :Kodi i kutise tjeter ju lutem ?

SUBASHI : Une nuk votova fare ! Ju lutem Zoti Kryetar ?

RISTANI :Ju duhet te shkoni ne pension zonja deshira.

QEROSI : Ju lutem zoti Kryetar ???

RISTANI :Te thash mos i bie tavolines, dhe ulu aty, ulu.
 
Top