Krijimet e muajit Dhjetor 2020

Krijimet e muajit Dhjetor 2020


  • Totali i votuesve
    23
  • Poll closed .

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Urime AnaVie :)

Urime dhe ty Mon. E paske permiresuar doren goxha te ky krijim :)
 

Didi

C'est la vie.
Përtoj të lexoj tërë këto faqe, doja të dija nqs më ka shar njëri është i shar :p ?
 
Top