Krijimet e muajit maj 2018

Krijimet e muajit maj 2018

 • Nje grusht dhe *

  Votat: 7 50.0%
 • Vegimet e humbura

  Votat: 2 14.3%
 • Nje grusht dhe 2*

  Votat: 5 35.7%

 • Totali i votuesve
  14

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Loyyyy duam emrin e fituesit,dhe krijuesve,data 1 sott,cprett shpalliii... :p
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Sa te bej gati dipllomen e fituesit, te jete me bukur. :)
 
Top