Krijimet e muajit Mars 2020

Krijimet e muajit Mars 2020


 • Totali i votuesve
  31
 • Poll closed .

Monique

With or Without u
hi all,

edhe ky muaj u mbyll dhe fituesi eshte ai ..partneri im deri ne 2100

@Vvetoni me Se ti je.....

Urime Veton,,

-and-kisses-hand-written-lettering-vector-23581681.jpg
vazhdojme me pjesen tjeter

Zemra te Egra - @BlackPantera


4-stock-illustration-hugs-and-kisses-greeting-card.jpg

Rasputin - @Nicktjeter

love-clip-art-png-favpng-dYPUiSUCMBkpgJPypzWij3zaw.jpg

Pse - @Marla

Shiko fotografinë 1720558

Rob i dashurise - @Chupachups

Shiko fotografinë 1720559

Harrese - @Soulmind

nd-kisses-hand-drawn-greeting-card-vector-19627440.jpg

Ndonjehere - @LeVoyageur


d033840822551a064469a4981df33f45.jpg

Dashuria e shpirtit tim - @NeVertiti


valentine-hugs-bear.jpg

Valsi im - @Hilarious


6cc1989ad6f95c05eb9655f1fda5b975.gif


Lufto - @Mogli

TpXo2jGzhtQ7jf3x_yq1KUFDoP_B0UMC42-gYs-p6EpxGjtQzF.jpgRishihemi ne muajin ne vazhdim

Faleminderit gjithsecilit nga ju ..jeni me te miret!
 

Attachments

 • -and-kisses-hand-written-lettering-vector-23581681.jpg
  -and-kisses-hand-written-lettering-vector-23581681.jpg
  110.4 KB · Shikime: 0
 • 4-stock-illustration-hugs-and-kisses-greeting-card.jpg
  4-stock-illustration-hugs-and-kisses-greeting-card.jpg
  639.1 KB · Shikime: 0
 • love-clip-art-png-favpng-dYPUiSUCMBkpgJPypzWij3zaw.jpg
  love-clip-art-png-favpng-dYPUiSUCMBkpgJPypzWij3zaw.jpg
  66 KB · Shikime: 0
 • nd-kisses-hand-drawn-greeting-card-vector-19627440.jpg
  nd-kisses-hand-drawn-greeting-card-vector-19627440.jpg
  111.2 KB · Shikime: 0
 • d033840822551a064469a4981df33f45.jpg
  d033840822551a064469a4981df33f45.jpg
  19.1 KB · Shikime: 0
 • valentine-hugs-bear.jpg
  valentine-hugs-bear.jpg
  22.6 KB · Shikime: 0
 • 6cc1989ad6f95c05eb9655f1fda5b975.gif
  6cc1989ad6f95c05eb9655f1fda5b975.gif
  71.3 KB · Shikime: 0
 • TpXo2jGzhtQ7jf3x_yq1KUFDoP_B0UMC42-gYs-p6EpxGjtQzF.jpg
  TpXo2jGzhtQ7jf3x_yq1KUFDoP_B0UMC42-gYs-p6EpxGjtQzF.jpg
  7.8 KB · Shikime: 0
 • -and-kisses-hand-written-lettering-vector-23581681.jpg
  -and-kisses-hand-written-lettering-vector-23581681.jpg
  110.4 KB · Shikime: 0
 • 4-stock-illustration-hugs-and-kisses-greeting-card.jpg
  4-stock-illustration-hugs-and-kisses-greeting-card.jpg
  639.1 KB · Shikime: 0
 • love-clip-art-png-favpng-dYPUiSUCMBkpgJPypzWij3zaw.jpg
  love-clip-art-png-favpng-dYPUiSUCMBkpgJPypzWij3zaw.jpg
  66 KB · Shikime: 0
 • nd-kisses-hand-drawn-greeting-card-vector-19627440.jpg
  nd-kisses-hand-drawn-greeting-card-vector-19627440.jpg
  111.2 KB · Shikime: 0
 • d033840822551a064469a4981df33f45.jpg
  d033840822551a064469a4981df33f45.jpg
  19.1 KB · Shikime: 0
 • valentine-hugs-bear.jpg
  valentine-hugs-bear.jpg
  22.6 KB · Shikime: 0
 • 6cc1989ad6f95c05eb9655f1fda5b975.gif
  6cc1989ad6f95c05eb9655f1fda5b975.gif
  71.3 KB · Shikime: 0
 • TpXo2jGzhtQ7jf3x_yq1KUFDoP_B0UMC42-gYs-p6EpxGjtQzF.jpg
  TpXo2jGzhtQ7jf3x_yq1KUFDoP_B0UMC42-gYs-p6EpxGjtQzF.jpg
  7.8 KB · Shikime: 0

ZHIGO

Stumblin' in
V.I.P
Po keshilla jote?

Nk ke nevoj, me knaqet syri te lexoj ashtu si çdokujt qe te ka votuar. Te them te drejten, e mendoja si shkrimi qe do ta fitonte me tepric votash ndaj e dogja timen.

Do te doja te shikoja nje poezi te shkurter nga ti, ta sforcoje e te sfidoje pak ate pjese tek vetja qe ndoshta nk te pelqen.
 

Monique

With or Without u
te gjitha krijimet jane dashuri....sigurisht qe njeri do fitoj kjo dihet
dhe mos harroni jeni me te miret!

ju dua fort

tani meshojani gishtave e sillni per muajin prill :)
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Urime Vetoni!
Coja Lindit ose Albanit. ishte mjaft melodioze ?
 
Top