Krijimet e muajit Nentor 2019

Krijimet e muajit Nentor 2019


  • Totali i votuesve
    27
  • Poll closed .
M

Morfina

Vota ime shkon per krijimin numer 6. Ndoshta sepse me pershtatet me shume me ndjesin e tanishme. Gjithsesi suksese te gjitha krijimeve :).
 

Desa

Felix - Culpa
Si fillim, të gjitha krijimet të bukura dhe ju përuroj të gjithëve :) Por një votë dhe ajo shkon për

1. Faji im me i madh

Në fillim krijova simpati. Duke rilexuar shkrimin lindi edhe empatia. E pashë një ripërjetim dhe apel rebelues të Dijes së Haki Stërmillit në "Sikur të isha djalë". Dihet, si interpretim modern.
Me fjalë të pakta e përuroj dhe ja kam lakminë krijueses për guximin e marë. (y)

Suksese të gjithëve. :)
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Si fillim, të gjitha krijimet të bukura dhe ju përuroj të gjithëve :) Por një votë dhe ajo shkon për

1. Faji im me i madh

Në fillim krijova simpati. Duke rilexuar shkrimin lindi edhe empatia. E pashë një ripërjetim dhe apel rebelues të Dijes së Haki Stërmillit në "Sikur të isha djalë". Dihet, si interpretim modern.
Me fjalë të pakta e përuroj dhe ja kam lakminë krijueses për guximin e marë. (y)

Suksese të gjithëve. :)
Interesant interpretimi si per nga tempulli i Apollonit ne Delf 😜
 

Desa

Felix - Culpa
8. Dy gisht Johny

Krijimtari e erotizmit të egër të përsosur. Po që ndjenjat nuk mungojnë. Të bart ashpër në atë moment dhe të lë pa frymë nga dashuria mes dy protagonistëve. :emoji_clap:
Vota ime do të shkonte këtu, sikur mos fitonin djenjat feministe kur votova.
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
8. Dy gisht Johny

Krijimtari e erotizmit të egër të përsosur. Po që ndjenjat nuk mungojnë. Të bart ashpër në atë moment dhe të lë pa frymë nga dashuria mes dy protagonistëve. :emoji_clap:
Vota ime do të shkonte këtu, sikur mos fitonin djenjat feministe kur votova.
Oh, cfare koecidence :p
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Mezi pres të zhveshen shpirtërat e krijuesve meshkuj ;)
Oboboooo 😳!
Do te kalosh ne ate gjendjen apo stadin perfekt qe ne gjuhen tuaj e quani : UTOPI 😂
 

Moonlight

With or Without u
Staf në FV.AL
Pse do te zhgenjehemi o merimonge ?

Po investon ndokush ndjenja te thella per ndonje(ndonjeren) ketu dhe nuk eshte gati te perballet me konsekuencat ?
Per krijuesit mer...po ti cdo i here
Urte aty
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Per krijuesit mer...po ti cdo i here
Urte aty

Si urdhon shoqja Lenka !😂

Kam hallin e nje tempulli ne greqine e lashte ! Do shembet e do ta zere brenda Briseiden, e biri i Athinase, Akil kembeshpejti nuk jeton me mes njerezve per ta shpetuar ! 😂
 

Desa

Felix - Culpa
Oboboooo 😳!
Do te kalosh ne ate gjendjen apo stadin perfekt qe ne gjuhen tuaj e quani : UTOPI 😂

Patjetër, por ajo distopi e fshehur nën petkun e porsa zhveshur do më ekstazojë (në gjuhën e poetit) 😂😜
 

Moonlight

With or Without u
Staf në FV.AL
Si urdhon shoqja Lenka !😂

Kam hallin e nje tempulli ne greqine e lashte ! Do shembet e do ta zere brenda Briseiden, e biri i Athinase, Akil kembeshpejti nuk jeton me mes njerezve per ta shpetuar ! 😂
Translate i cik o menela se snuk e ngava hic
 

Desa

Felix - Culpa
Si urdhon shoqja Lenka !😂

Kam hallin e nje tempulli ne greqine e lashte ! Do shembet e do ta zere brenda Briseiden, e biri i Athinase, Akil kembeshpejti nuk jeton me mes njerezve per ta shpetuar ! 😂

Me leje.
Tempulli u shemb kur Briseida humbi nektarin e shenjtërisë.
Koha për tempuj tjerë.😁
 
Top