Krijimet e muajit Qershor 2020

Krijimet e muajit Qershor 2020


  • Totali i votuesve
    31
  • Poll closed .

Vajza?

NocturnalMoron
Staf në FV.AL
Adm
Paska patur shkrimtar te rinje, ne pergjithesi, kesaj radhe. Fitueseve dhe pjesmarresve nje: Ju lumte!, per frymen qe jepni ketej.

@Vajza me surprizoi. Thjeshte i hjeq kapelen. Njerezit qe ne jeten e tyre bejne ndryshime/ thyerje te medha i pelqeje.

Thjeshte bie ne gjynje dhe te kiss doren si nje zonje qe je. Te lumte! ?
Faleminderes shume kitra :) .
I vlersoj fjalet ❤
 

Didi

C'est la vie.
O paskam bërë sevap që i vura në barazim! Qënkan ngritur të tjerët për të votuar ?


Mu thaft dora paskam votuar @Monique hera e parë në tërë këto vite. ?

Urime dhe @Vajza besoj po t’u japësh pak më shumë kohë shkrimeve dhe kujdes, do dalin akoma më mirë.

Kjo përsa i përketë pjesave gjithashtu të uroj drejtim të mbarë e me krah të lehta! ( :


Mon, përgëzime e ty për drejtimin e tërë këtyre viteve!
 
Top