Krijimet e muajit Qershor 2021

Krijimet e muajit Qershor 2021


  • Totali i votuesve
    17
  • Ky votim do të mbyllet: .

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
poezia nr 5 me pelqeu mjaft, e kendshme e rrjedhshme, por e ka prishur me strofen e fundit. me kujtoi kengen e Parashivi Simakut. nuk qendronte aty fare. me mire pa te.
Poezia 6, ndertuar bukur dhe me pelqeu.

4 shkrimet e para jane perjetime shume te ndjera dhe si nene vete arrij t'i ndjej njesoj. Nga ana letrare mund te ishin me mire. Ka fjale qe perseriten, ndjenja shume te forta qe shprehen shume here me te njejten fojle, pra mungese fjalori te pasur. Do kisha preferuar ndoshta vershim me te larte, qe dhe efekti te ishte me i forte por nuk eshte e lehte ne fakt.
Nuk po di ke te veckj e ke te votoj. Te gjitha meritojne nga nje vote.
 
  • Më pëlqen
Reactions: Ivy
Votoni, votoni, kush nuk voton mos e bofte nje dite plazh kete vere
 
Top