Krijimet e muajit Tetor 2019

Krijimet e muajit Tetor 2019


  • Totali i votuesve
    30
  • Poll closed .

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Pershendetje ,

U mbyll edhe Tetori....dhe i urojme te gjithe njezeri fitoren @Soulmind

Krijimi fitues - Heshtja e vjeshtes


N4s2.gifVazhdojme me shpalljen e pjesemarresve te tjere


Gjethet bien... @Arfenilla2a6f18ccb7c51f9b20cce6773496b07a.gifAjo Iku........... @Vinjol

source.gifGjysma ime me e bukur! - @ZHIGOtenor.gifGjethja e fundit! - Frank


source.gif
Pa Titull! -Monique

Faleminderit te gjithve, lexohemi ne muajin Nentor!

Qofshi mire
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Urime njehere dhe nje biçak te pres damaretlol
Une voten te gjethja e fundit?!
Hapu dheeeee:p:D
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Uauu miq! Paskam fituar une! S'e prisja 😲 (bejme sikur habitemi)
Sh faleminderit. Vertet kenaqesi qe vargjet e mia ndonese te shpejta ju dhuruan ndjesi pozitive.

Suksese dhe te tjereve! :)
@Frank ti paske shkrujt 5-sen mo? Me ate teshtimen qe te shkundte 😅
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Uauu miq! Paskam fituar une! S'e prisja 😲 (bejme sikur habitemi)
Sh faleminderit. Vertet kenaqesi qe vargjet e mia ndonese te shpejta ju dhuruan ndjesi pozitive.

Suksese dhe te tjereve! :)
@Frank ti paske shkrujt 5-sen mo? Me ate teshtimen qe te shkundte 😅
A Kur nuk ta bera shkrimin per 5 leke Kur i thone Po s’ke faj ti jo!😂😂😂
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Urime Soul.

Frank me siguri do kesh qene i pim kur bere ate poezin se kot si kam dhene voten une.. lol lol
 
Top