Krijohet SPAK, a keni besim tek SPAK

U Krijua S.p,a,K a keni besim t

  • Po

    Votat: 2 33.3%
  • Jo

    Votat: 4 66.7%

  • Totali i votuesve
    6
Ja te shohim ca do bejne.
Me kte kredibilitet qe ka sistemi i drejtesise deri me sot, pa dhene prova si beson me njeri!
Ka raste qe as ata vete se besojne.
 
Une nuk kam besim qe do pastroje plotesisht politiken shqiptare nga hajnat, por kam besim qe sistemi drejtesise do funksionoje me mire sec ka funksionuar deri tani.
Shembull: Nqf se neser do kemi serish 21 janar, gerdec apo kanabizim te vendit nuk besoj se do ja hedh njeri paq pa u lagur sic ka ndodh rendomte 30 vitet e fundit.
 
Hiqja lenes veja prenes... Kshu dhe puna e SPAK, Hoqen prokuroret tek kekrimet e renda dhe vune SPAK ca ndryshoj ?
 
Hiqja lenes veja prenes... Kshu dhe puna e SPAK, Hoqen prokuroret tek kekrimet e renda dhe vune SPAK ca ndryshoj ?
Shkriu gjyjaten kushtetuese
Ku cdo gje kalon nga dora e ktij...
Opozites nuk i ka lene nji ministri ose drejtori
Ku te pskten te kete goje te ankohet...
Si i bie ??? Komunizem ne demokraci... ku dhe fjala r lire tashme quhet shpifje......
Miratuan dhe ligjin antishpifje....... dmth cfare do e vertete qe thuhet ose filmohet.... kta e quajne shpifje ose montazh.......?
Jeta osh qejf u bllokua.... e vetmja faqe qe jepte gjerat real sic jane........ tani e kane radhen te tjerat......
 
Une nuk kam besim qe do pastroje plotesisht politiken shqiptare nga hajnat, por kam besim qe sistemi drejtesise do funksionoje me mire sec ka funksionuar deri tani.
Shembull: Nqf se neser do kemi serish 21 janar, gerdec apo kanabizim te vendit nuk besoj se do ja hedh njeri paq pa u lagur sic ka ndodh rendomte 30 vitet e fundit.

Tome , vertet e mendon se do hiqen kokat si Like Family, Rama group, Berisha family dhe Luljeta?

Qofsha i gabuar, por per mua duket vetem show.

Z. Agron Tufa nxori me fakte se kush eshte kryetari i SPAK. (Ishalla nk eshte ndonje mjeshter fotoshopi)
 
Empty spaces, what are we living for?
Abandoned places, I guess we know the score, on and on
Does anybody know what we are looking for?
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line
Does anybody want to take it anymore?

The show must go on
The show must go on, yeah
lol lol

 
Top