Kryesocialisti: Zhvleftesimi sistematik i procesit, te ndalohet

xxl

IT Professional
Lideri i selise roze, Edi Rama, beri dje thirrje per ndalim te zhvleftesimit sistematik te procesit te numerimit te votave. "Une deshiroj qe me gjithe zhvleftesimin sistematik qe i eshte bere procesit nga nderhyrjet e vazhdueshme dhe nga trysnia sistematike e njerezve te erresires, te shoqeruar nga ministra e nga agjente krime te Ministrise se Brendshme, e nga sherbetore personale qe kryeministri i ka vendosur aty ne Ministrine e Brendshme, te marre fund", drejtoi thirrjen Rama.
 
Top