Ku do deshironit te ishit ne keto momente...?

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Në maj 2021.
 
  • Më pëlqen
Reactions: MEe

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
ben stiller massage GIF
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Idena e pare qe e lexova dhe i dhash like,mua me shkoi tek qetesimi i situates ne te cilen ndodhemi.Pres cpergjigje do jap Desa te shoh a kam qelluar🤣🤣
Gjysëm e qëlluar ❤️
Në maj duhet të diplomoj dhe të heq një barrë të rëndë nga supet. Dhashtë Zoti edhe situata rregullohet 🙏
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Zoti na falte shendet njehere dhe suksese per cdo investim tendin.Larte e me larte 😘
Amin 😘
Shëndet e suksese patshim të gjithë 😊
 
  • Më pëlqen
Reactions: MEe
Top