Ku do me çoje??

Ketrush

Anëtar i ri
Ty Ketrush si fillim do të nxirrja nga udha e Zotit dhe do të çoja një xhiro nga 4 Elements ??
sexy music video GIF by Blossöm Records
????☘️?
 

`A2

Gentleman
do të çoja atje ku perëndon dielli, atje larg, larg nga çdokush tjetër, atje ku do të ishim vetëm unë edhe ti, atje, e di ti...
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Ne ate vend ku i mungon
 

`A2

Gentleman
Do të çoja në hiç, atje ku s'ka zë, s'është askush tjetër për të penguar shuarjen e mallit që kam për ty. Atje ku s'ka shpërqendrim dhe unë mund ta shijoj pamjen tënde prej engjëlli derisa të ngopem. Atje ku zëri yt i ëmbël mund të depërtojë thellë në shpirtin tim pa i penguar valët e tij llomotitjet e të marrëve
 
Top