Ku ndodhet vendburimi me i vjeter i naftes ne Shqiperi?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

mirela

DODONA hajmali
Titulli: Ku ndodhet vendburimi me i vjeter i naftes ne Shqiperi?

Ne ballsh
Eshte zbuluar nga italinet dhe u shfrytezua prej tyre mbas luftes se pare boterore
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Ku ndodhet vendburimi me i vjeter i naftes ne Shqiperi?

E sakte pergjigja jote Bledi!
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top