Ku ndryshon Xhihadi, Kryqezatat dhe terrorizmi?

Einstein thoshte se Zoti nuk krijoi te keqen. E keqja eshte rezultat i mungeses se zotit ne zemrat e njerezve.

"Kush vret nje te pafajshem eshte njesoj si te vrase njerezimin"
KURAN
p.s. Te mesojne te paditurit dhe keqinterpretusit

Paradoksi i Epikurit: "Zoti, thote Epikuri, ose do qe ta zhduke te keqen ne bote, por nuk mundet; ose mundet, por nuk do; ose as nuk do dhe as mundet; ose do, por nuk mundet. Ne se do, por nuk mundet, atehere eshte i pafuqishem - gje e papranueshme per zotin. Ne se mundet, por nuk do, atehere eshte inatçi - qe edhe kjo eshte gje qe nuk duhet t'i perkase zotit. Ne se nuk do dhe edhe nuk mundet, atehere eshte edhe inatçi, edhe i pafuqishem - gje qe edhe kjo nuk mund te jete e pranueshme per zotin. Ne se edhe do, edhe mundet - gjeja qe edhe duhet t'i pershtatet me shume zotit, atehere nga vijne te keqiat? Ose perse nuk i ndalon?"

Pse valle krimet qe i bejne njerezit ne emer te fese, pse duhet ti adresohen Zotit !? Xhihah kryqezate terrorizem mos kane emerues te perbashket natyren njerezore dhe jo Zotin?!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Pse valle krimet qe i bejne njerezit ne emer te fese, pse duhet ti adresohen Zotit !? Xhihah kryqezate terrorizem mos kane emerues te perbashket natyren njerezore dhe jo Zotin?!

Apo mos valle zotin e ndertuan njerzit per te pasur nje pjalm kullues ku te derdhin vrerin dhe padrejtesit e tyre?!
Ndaj ai eshte kaq fleksibel dhe del ne pah drite hija e ti dyshuese ne cdo mendim llogjik.
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Ta merr mendja qe njerezit!
Te kishte qene se donte Zoti te vriste njerezit na kishte rrafshuar per 1 sekond te gjitheve :D
Kur e mendon, me aq padrejtesi e babezi mbi toke, sa meshire te madhe ka ai Zot qe na len me marre fryme! imagjino pastaj me u gezu, e me pas te mira materiale, e lumturi ne familje e miq.
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Nuk ndryshojne aspak, te tera kane tendece shfarrosje te nje pjese te caktuar te popullsise per qellime fetare dhe/ose nacionaliste. Keto qellime se di pse ndikojne fort ne natyren tone humane.
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
O marla, pyetja ne titull nuk korrespondon me ate ne fund. Tani eshte ku ndryshojne ato te 3ja apo kush i krijon keto celula kriminale: Zoti apo njerezit? :D
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Einstein thoshte se Zoti nuk krijoi te keqen. E keqja eshte rezultat i mungeses se zotit ne zemrat e njerezve.

"Kush vret nje te pafajshem eshte njesoj si te vrase njerezimin"
KURAN
p.s. Te mesojne te paditurit dhe keqinterpretusit

Paradoksi i Epikurit: "Zoti, thote Epikuri, ose do qe ta zhduke te keqen ne bote, por nuk mundet; ose mundet, por nuk do; ose as nuk do dhe as mundet; ose do, por nuk mundet. Ne se do, por nuk mundet, atehere eshte i pafuqishem - gje e papranueshme per zotin. Ne se mundet, por nuk do, atehere eshte inatçi - qe edhe kjo eshte gje qe nuk duhet t'i perkase zotit. Ne se nuk do dhe edhe nuk mundet, atehere eshte edhe inatçi, edhe i pafuqishem - gje qe edhe kjo nuk mund te jete e pranueshme per zotin. Ne se edhe do, edhe mundet - gjeja qe edhe duhet t'i pershtatet me shume zotit, atehere nga vijne te keqiat? Ose perse nuk i ndalon?"

Pse valle krimet qe i bejne njerezit ne emer te fese, pse duhet ti adresohen Zotit !? Xhihah kryqezate terrorizem mos kane emerues te perbashket natyren njerezore dhe jo Zotin?!
Koha
Kryqezatat ishin ne ate kohe

Terrori mysliman eshte sot
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Terrorizmi nuk ka as fe, as race e as komb
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Zoti te ruajte!
Do Zoti nuk po te prek ty ky terrori musliman, se aq i frikesuar dukesh saqe sa her hap forumin me del nickname yt dhe fjala terror :p
Sme ze gje mua dhe per kete arsye nuk kam frike.
Me ruajne te paret e Ballkanit :) me ruajne te paret e Gadishullit Ilir, jo atij arabic e as atyre te lindjes mesme :)
 
Top