Kufiri Sqhiperise

Status
E mbyllur për postime të tjera.

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
Sa km eshte vija kufitare e Shqiperise? ( dhe sa km eshte secila forme e vijes kufitare?
Me ke kufizohet Shqiperia?
 

Angel_Devil

Kush ma vodhi diturinë !
V.I.P
Titulli: Kufiri Sqhiptar

riparo titullin pyetjen se di hahaha i madh shume eshtesa cereku italis
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Kufiri Sqhiptar

Sa km eshte vija kufitare e Shqiperise? ( dhe sa km eshte secila forme e vijes kufitare?
Me ke kufizohet Shqiperia?

Gjatesia e vijes kufitare te Republikes se Shqiperise eshte 1094 km; nga te cilat - 657-km – vije kufitare tokesore , 316-km vije bregdetare, 48-km vije ndarese e lumenjve and 73 km e liqeneve.
Republika e Shqiperise kufizohet ne veri nga Mal i Zi, ne veri-lindje nga Kosova , ne lindje me Maqedonine, dhe ne jug dhe jug-lindje ajo kufizohet me Greqine.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top