Kujt nga Forumit do i jepnit shpulla ose dajak?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Nuk rraf njeri, kush a per pace pilaf le te urnoje. :p
 
Mea culpa mea maxina culpa, jam bo si opus dei, vetem vetes do ja hyja dajak
tenor.gif
 

Desa

Felix - Culpa
Këtij sipër dhe atij/asaj poshtë meje.
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Dikujt ...nje shpulle goxha sinjifikante ( domethenese)
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top