Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi moderne (FOTO)

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Tani ndërtesa 74 vjeçare është rikonstruktuar duke u transformuar në një banesë spektakolare.


kulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n.jpg

Në mes të një fushe në Belgjikë, kjo strukturë e përdorur dikur nga nazistët si një kullë vëzhgimi, është kthyer në një shtëpi moderne.

Kulla është rreth 30 metra e lartë.

Tani ndërtesa 74 vjeçare është rikonstruktuar duke u transformuar në një banesë spektakolare.

Brenda ka gjashtë kate, një ashensor, si dhe një tarracë të mrekullueshme, që natyrisht të ofron pamje në 360 gradë./Yllpress

kulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_1.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_2.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_3.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi moderne
kulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_4.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_5.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_6.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_7.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_8.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_9.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi moderne
kulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_10.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_11.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi modernekulla_e_nazisteve_kthehet_ne_n_12.jpg
Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi moderne
 

Tuana

Nada é por acaso!
Titulli: Kulla e nazistëve kthehet në një shtëpi moderne (FOTO)

Sa bukur duket per mbrenda,praktike duket dhe moblimin modern like it....:)
 
Top