Kultura Diplomatike Mbretërore

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Farah Pahlavi (ish Perandoresha e Iranit modern) - Rreth viteve 60!

Farah Pahlavi.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Grace Kelly (1956)

Grace Kelly.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Grace Kelly dhe Jackie Kennedy (24 May 1961 - Shtepia e Bardhe)

15966193_1386935238015556_4824181188067390263_n.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Princesha e Cambridge-it ne Singapur.

16142781_1407818245927255_5381190392396044330_n.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Princesha Charlene e Monte Carlo-s

17991846_1522373027805109_8772452180579523981_n.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Princesha Margaret e Danimarkes me te atin Frederik-u i IX (10 qershor 1967)
Princesha Margaret.jpg
 
Top