Kur hapni teme te re...

braziljania

Anëtar i Nderuar
Ne menyre qe te shmangen keqkuptimet per mbylljen e temave qe hapni,ju lutem te ndiqni keto udhezime sa here hapni nje teme te re(flas per kete nenforum)​
-mos hapni shume tema ne nje dite,pasi forumi ka shume tema per t'iu pergjigjur dhe nuk do dilte koha ti pergjigjeshe te gjitha temave te hapura nga nje person.
-beni gjithmone nje kerkim qe ka te beje me idene tuaj reth temes ne titull ose fjale kyce,per te pare ekziston kjo teme apo jo.
-kur hapni temen,pervec titullit,mundohuni te pershkruani dicka si hyrje,per te orientuar postuesit ne vijim se si te pergjigjen.
-mos hapni tema te perafert me tema te tjera sepse tema te tilla do te mbyllen!

ju faleminderit!​
 

braziljania

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kur hapni teme te re...

Hapesit e temave dhe postuesit:
Ne nje teme te hapur ju lutem mos drejtoni pyetje te tjera te cilat nuk kane lidhje me ate cfare po diskutohet..cdo diskutim;pyetje-pergjigje duhet te kete lidhje vetem me subjektin e temes...
ju flm!
 

braziljania

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kur hapni teme te re...

Po marr shkak nga disa tema te ndryshme por qe kane titullin "Si mendoni......"

-Ju lutem kur hapni teme te re,mundohuni ti vini nje titull te pershtatshem me kontekstin e temes,ne menyre qe te terheqe dhe postuesit!
ju flm!
 
Titulli: Kur hapni teme te re...

Te gjithe anetaret e rinje ,apo moderatoret /supermoderatoret ,para se te hapin nje teme te re mundohuni te shikoni nese kjo teme egziston e hapur nje here ,ne menyre qe te shmangim temat e hapura dyfish.
 
Pe: Kur hapni teme te re...

Do ju lutesha te gjithe anetarve qe hapin nje teme te re ne forum perveçse asaj qe duhet pare nese tema egziston ne forum apo jo ,ta hapin temen ne vendin perkates ,dmth ne nenforumin perkates .Shume tema qe ishin hapur tek ''portali forumit '' u spostuan ne forume pekatese qe lidhen me subjektin e temes .
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Une nuk po e hap si teme por mund ta diskutojme...

Vura re keto dite forumet shqiptare dhe ato ishin me qindra (ne kategotine e njohjeve) dhe me pak anetare, ndersa sot vura re forumet greke (po te se njejtes kategori) dhe ishte vetem nje por me gjysem milione anetare...

Hajde mendje hajde thashe me vete, po ju si thoni?!
 
Top